Nu har vi landat...

Hejsan hejsan.

Nu börjar jag blogga från vardagsrummet i Farsta Strand!

Jag börjar undra varför jag ens har den här bloggen. Jag skriver
ju så sällan. Och oftast bara när nånting nytt händer i mitt liv.

Som nu.

Vi köpte en ny soffa i förrgår. Får den om ett par veckor.
Har kikat länge på den här soffan, men ville inte bestämma oss för den, innan vi kikat runt på flera ställen. Vi köpte ju en soffa för inte så längesen, som vi redan e trötta på... Va väl kanske bara ett år sen vi köpte den, och vi ville ju såklart inte att det skulle hända igen; Att man köper en soffa, som man tröttnar på efter ett tag. Nu köpte vi för att förhoppningsvis ha den några år. Förstå vad pengar man skulle slösa om man köpte ny soffa varje år... hehe




Från Mio. Stooor e den!
Perfekt i vårat nya fina vardagsrum.

De flesta möbler vi har hemma nu e nytt. Vi sålde alla gamla möbler på blocket, och köpte nytt till nya lägenheten. I början kändes det inte ens som att det va vi som bodde här. Men vi trivs riktigt bra nu när man hunnit landa efter all julstress och flyttkaoset. Det e så skönt att ha lämnat den gamla lägenheten. Ni som har varit där förstår nog vad jag menar... Vi fixade flyttstäd också. Det va väl spenderade pengar!

Va förresten på en Outlet igår i Sollentuna. Denise fick 4 nya tröjor. Jag betalade totalt 140kr för dom. Ingenting ju!! Hittade tyvärr ingenting till mig... som vanligt då :) Alltid när man e ute och shoppar så blir det oftast bara till Nisen.

Nu måste jag busa lite me min lilla groda. Hon vill vara i knät och hoppa hela tiden. Sällan man får händerna fria :)

Vi hörs!

url(https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1024113/images/2010/namnls_91666145.png)
RSS 2.0